Bağlantıları atla

Fiyat listeleri:                  

1980 senesinde kurulan Entes, enerjinin kalitesi ve verimliliği ile ilgili net çözümler sunmayı hedefleyen bir markadır. Lider teknoloji şirketleri arasında yer alan isim alanında büyük bir azimle çalışmayı sürdürüyor. Müşterilerinin özel ihtiyaçlarına etkin çözümler bulmayı hedefleyen Entes işi olabildiğince düşük maliyetle yapabilmesi bakımından enerjiyi kontrol edilebilir hale getiriyor.

%100 yerli sermaye kullanan Entes, istikrarlı büyüme gösteren isimler arasında bulunuyor. Türkiye’nin bütününe yayılmış bayilere sahip olan isim 11 bölge müdürlüğü barındırıyor. Bu da markanın sektörde en güçlü teknik destek ve dağıtım ağına sahip olmasını sağlıyor. Müşteri memnuniyetini baz alan Entes yurt dışında tam 107 ayrı ülkede pazar deneyimine sahip oluşuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Entes elektronik:

  • Ölçme,
  • İzleme,
  • Kontrol,
  • Koruma sistemleri imalatı gerçekleştiriyor.

Marka, imalat süreci sonunda son ürünler KEMA-DEKRA, CE, GOST-R, IEC, SASO, MID, TSE, UL sertifikalarına uygunluğu bakımından testlere alınıyor. Testlerle beraber revizyon uygulamaları da gerçekleştiriliyor. Güçlü kurumsal yapısıyla Entes dünyanın en gelişmiş imalat sistemlerini kullanarak üretim faaliyetleri sağlıyor.

Entes elektronik fiyat listesinde hem toptan hem de perakende elektrik malzemeleri fiyat değerleri gösterilmektedir. Gereksinim duyduğunuz tüm ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabilir, ürün siparişi vermek için iletişim kanallarımıza başvurabilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi alışveriş sitemizden kolay bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Fiyat listeleri:

Whatsapp Haber Bültenimize Katıl

+90 543 903 30 88

Telefon numarasını rehberinize "Galip Mühendislik" olarak kaydedin. aşağıdaki formu doldurun, kampanya ve iskontolarımızdan ilk sizin haberiniz olsun.