Bağlantıları atla

Fiyat listeleri:                  

Profil çeşitleri, galvanizli, oluklu ve trapez sac seçenekleriyle uzun yıllardır hizmet veren Asya Metal, bu anlamda sektörün en önemli isimlerinden biri olarak bilinmektedir. 2003 yılından bu yana bu alanda toptan ve perakende ürün satışı gerçekleştiren firma, sahip olduğu yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörde faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren bugüne kadar gelişerek hizmet vermeye devam eden Asya Metal, son derece genç ve dinamik bir kadroya sahip olmasıyla bilinmektedir. Bu özelliği sayesinde şirket, müşterilerinin projeleri için en başarılı çözümü sunabilmekte ve müşteri memnuniyeti sağlayabilmektedir.

Asya Metal markasına ait olan pek çok farklı ürünle karşılaşabilmek mümkün olurken, Galip Mühendislik Elektrik olarak firmamız aracılığıyla pregalvaniz topraklama şeridine sahip olabilirsiniz. Üstelik ihtiyaçlarınız doğrultusunda aradığınız diğer elektrik ürünlerini de yine Galip Mühendislik Elektrik firmamızdan temin edebilirsiniz.

Asya Metal markasına ait olan pregalvaniz topraklama şeridi fiyat listesinde toptan ve perakende fiyatlar gösterilmiştir. İhtiyacınız olan pregalvaniz topraklama şeridi ve diğer ürünlerin fiyatlarını kıyaslayabilir, sipariş verebilmek için iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz. Ayrıca online alışveriş sitemiz üzerinden de tek tıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Fiyat listeleri:

Whatsapp Haber Bültenimize Katıl

+90 543 903 30 88

Telefon numarasını rehberinize "Galip Mühendislik" olarak kaydedin. aşağıdaki formu doldurun, kampanya ve iskontolarımızdan ilk sizin haberiniz olsun.