Bağlantıları atla

Fiyat listeleri:                  

1998 yılında kurulan Erat Kablo, alanında uzman ve deneyimli bir ekiple çalışan, en yeni teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve 10.000 m2’lik alanda üretim gerçekleştiren bir firmadır. Kurulduğu günden bu yana sunduğu hizmetle sektörün öncü isimlerinden biri haline gelmeyi başaran Erat Kablo, aynı zamanda Data & Lan Kablo ve Aksesuarları, Fiber Optik Kablo ve Aksesuarlarını Türkiye’de üreten tek isim, dünyada ise sayılı isimlerden biridir.

Uluslararası standartlarda üretim gerçekleştiren Erat Kablo, Ulusal ve uluslararası denetim firmaları tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen denetimler sonucunda edindiği ISO kalite belgeleriyle kalitesini ve güvenilirliğini ispat etmeyi başarmıştır.

Firma, telekomünikasyon sektörünün tümüne hitap eden son derece geniş̧ bir ürün yelpazesine sahiptir. Firmanın üretimini gerçekleştirdiği bu ürünlerden bazılarını ise şu şekilde örneklendirebiliriz:

  • Fiber optik ara bağlantı kabloları (pigtail,patch cord),
  • Fiber optik kablo ek kutuları,
  • Fiber optik sonlandırma ekipmanları (rack/duvar tipi patch paneller),
  • Fiber optik aksesuarlar,
  • Bakır Data&Lan kabloları (Cat5, Cat6, Cat7),
  • Bakır data patch cord kablosu,
  • Bakır data sonlandırma panelleri
  • Bakır data sonlandırma ekipmanları

Söz konusu olan bu ürünler, ISO 9001 standartlarına göre ve ISO 14001, OHSAS 18001 gereklilikleri göz önünde bulundurularak, alanında uzman ve deneyim sahibi uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmektedir. Üstelik son teknolojik gelişmelere uygun makine ve yöntemler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Galip Mühendislik Elektrik olarak sizin için Erat Kablo fiyat listesinde toptan ve perakende elektrik malzemeleri fiyatlarını gösterdik. İhtiyacınız olan herhangi bir elektrik kablosu ya da ürünlerinin fiyatlarını kıyaslayabilir, sipariş verebilmek için iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz. Ayrıca online alışveriş sitemiz üzerinden de kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Fiyat listeleri:

Whatsapp Haber Bültenimize Katıl

+90 543 903 30 88

Telefon numarasını rehberinize "Galip Mühendislik" olarak kaydedin. aşağıdaki formu doldurun, kampanya ve iskontolarımızdan ilk sizin haberiniz olsun.