Bağlantıları atla

Fiyat listeleri:                  

Akış Grubu, Türkiye’nin enerji sektörünün ilk yatırımcılarından biri ve elektrik üretiminin millileştirildiği bir dönemde ilk özel elektrik şirketleri kurucu ortaklarından biridir.

Bölge elektrik piyasasında iletim, dağıtım, toptan ve perakende satış gibi ticaret faaliyetlerinde bulunmasına izin verilen önemli özel firmalardan biridir.

Geçmişten günümüze Akış Firması, doğal ve sosyal çevre odaklı bir yaklaşımla tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından oluşan bir portföye sahiptir. Finansman yapısı güçlü bir yatırımcı rolü oynamanın yanı sıra, EPC faaliyetlerimiz kapsamında Türkiye’nin birçok bölgesinde güneş enerjisi santrallerinin projesinde yer alarak güvenli ürün ve kalitede kendini kanıtlamış bir firmadır.

Akış firma olarak, yatırımcı ve sanayi projelerde ürünleriyle öne çıkmakta, kurulum hizmetleri vererek kendi profesyonel kadrosuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Ürün ve hizmetlerinin güvencesi pek çok sertifikayla kanıtlanan Akış ürünlerine web sitemizden ulaşabilirsiniz. Pek çok ürünü ve yeniliğiyle dikkat çeken bu ürünleri tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Fiyat ve ürün katalogları, ayrıca detaylı ürün açıklamalarıyla ihtiyaçlarınıza yönelik siparişleri oluşturmanız artık çok kolay! İletişim kontaklarımızı kullanarak sipariş verebilir, dilerseniz online olarak alışveriş yapabilirsiniz.

Fiyat listeleri:

Whatsapp Haber Bültenimize Katıl

+90 543 903 30 88

Telefon numarasını rehberinize "Galip Mühendislik" olarak kaydedin. aşağıdaki formu doldurun, kampanya ve iskontolarımızdan ilk sizin haberiniz olsun.